Aktiv ventilation för bättre inomhusluft

Med CleanAir24-FL får du aktiv frånluftsventilation och slipper stillastående, kvav luft på sommarhalvåret. CleanAir24-FL kan också användas för att ventilera bort skadlig radongas.

 

  • Aktiv ventilation för bra luftgenomströmning hela året
  • Installeras i befintliga kanaler – inga nya schakt behövs
  • Förbättrad luftgenomströmning för godkänd OVK
  • Kan dimensioneras för användning som radonventilation

Framgångsrik installation i brf Trumspelaren

Just nu arbetar vi med radonsanering av cirka 500 lägenheter i brf Trumspelaren genom radonventilation med CleanAir24-FL. Mätningarna från de hus som fått radonventilation installerad visar en mycket stor förbättring och radonvärden väl under det rekommenderade gränsvärdet.

Vill du veta mer eller få en offert?

Det kostar inget ställa en fråga eller be om en offert! Skicka oss ett meddelande med dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Kompatibla ventilationslösningar

Minska värmekostnaden med 30 %

Med CleanAir24 FTX kan gammal självdragsventilation varsamt byggas om till modern, aktiv ventilation med värmeåtervinning som spar både pengar och koldioxidutsläpp. Du får en ventilation som är anpassad till dagens förutsättningar, levnadssätt och behov.

Slipp matos i kök och bostadsrum

Kök24 innebär att vi konverterar existerade kolfilterfläktar och kopplar dem till aktiv ventilation. Du och dina grannar får en köksventilation som effektivt evakuerar matoset vid matlagning och ger friskare och bättre luft i hela lägenheten.