Rätt taksäkerhet ger styrelsen ansvarsfrihet

Med rätt taksäkerhet installerad går styrelsen i föreningen fri från ansvar om olyckor och tillbud  skulle inträffa vid arbete på taket. Det gäller till exempel vid sotning, snöskottning eller installation och underhåll på taket.

Rätt taksäkerhet som används på rätt sätt räddar liv.

Taksäkerhetsutrustning som räddar liv:

  • Takstegar
  • Gångbryggor
  • Räcken
  • Varjar för säkerhetslina

Vi ger dig bra priser på taksäkerhetsutrustning.

Installation av taksäkerhetsutrustning

Vi på Skorstensbolaget ser till att ni får rätt taksäkerhet installerad på era fastigheter. Förutom takstegar, gångbryggor och räcken installerar vi vajrar där en säkerhetslina enkelt kan fästas.

Vi måttar upp och kapar till vajern på plats. Att slippa separat projektering och väntan på leverans av måttbeställda längder gör att processen blir avsevärt snabbare och enklare.

Taksäkerhetsutrustningen kan beställas i en färg som matchar ditt befintliga tak, för ett diskret och stilrent utseende.

Gratis projektering av taksäkerhet

När du anlitar oss för installation av taksäkerhet bjuder vi på projekteringsarbetet. Våra projektledare är väl bekanta med regelverket kring arbete på hög höjd och kommer att föreslå en lösning som är både adekvat och prisvärd.

Vill du veta mer eller få en offert?

Det kostar inget ställa en fråga eller be om en offert! Skicka oss ett meddelande med dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Kompletterande tjänster och produkter

Säkra skorstenar, tryggt och enkelt

SafeSeal förstärkningsgjutning räddar skorstenar som under lång tid varit utsatta för påfresningar av väder, vind, fukt och frostsprängningar. Förstärkning är ett mer ekonomiskt alternativ än ommurning av hela skorstenen.

Ny eldstad

En egen eldstad bidrar till att göra tiden vi spenderar inne under hösten och vintern extra mysig. Vi tar reda på var det går att placera en eldstad och ger dig råd om vilka modeller som ger lagom mycket värme. Självklart ordnar vi också installationen!

Minska värmekostnaden med 30 %

Med CleanAir24 FTX kan gammal självdragsventilation varsamt byggas om till modern, aktiv ventilation med värmeåtervinning som spar både pengar och koldioxidutsläpp. Du får en ventilation som är anpassad till dagens förutsättningar, levnadssätt och behov.

Slipp matos i kök och bostadsrum

Kök24 innebär att vi konverterar existerade kolfilterfläktar och kopplar dem till aktiv ventilation. Du och dina grannar får en köksventilation som effektivt evakuerar matoset vid matlagning och ger friskare och bättre luft i hela lägenheten.