Så här säger andra kunder om oss

Värmeåtervinning – Kakelugnsrenovering – Kanalrenovering – Köksventilation – Problemlösning

Här finns recensioner tidigare uppdragsgivare lämnat efter att vi utfört arbeten åt dem!

Värmeåtervinning

”Tycker verkligen om konceptet som spar på naturresurser och ger bra inneklimat. Installerat Clean-Air24 FTX och är mycket nöjd med luftförbättringen och arbetet från Skorstensbolaget. Rekommenderar starkt systemet till alla som vill ha bättre och renare tilluft och inneklimat och samtidigt minska klimatpåverkan.”

– Hugo Hofer, f.d. självdragshus, Östermalm

”Skorstensbolagets system CleanAir-24 FTX är väldigt prisvärt och praktiskt eftersom befintliga schakt används. Med en åtgärd kan vi nu ge våra hyresgäster högre komfort, öka fastigheternas värde och sänka uppvärmningskostnaden.”

– Lennart Fällström, fd vd Possedo Fastigheter

Renovering av kakelugnar och skorstenskanaler

”Skorstensbolaget har gjort ett mycket bra jobb gällande glidgjutning av våra rökkanaler och renovering av kakelugnar. Projektet löst med hög kvalitet, utmärkt kommunikation, inga tillkommande kostnader, leveranstiden som hölls. Tack för mycket bra samarbete!”

– Erik Hay, självdragshus med 23 kakelugnar, Södermalm

 

“Renoverat imkanaler & rökkanaler till 16 lägenheter , väldigt bra över förväntan. Väldigt prisvärda, seriös offert och enkla att ha göra med. Bra stöd genom hela vägen.”

– RC, BRF Lägret 11, Riddargatan 49, Stockholm

 

“Skorstensbolaget har utfört arbeten i vårt hus. De har dels tätat alla våra rökkanaler (öppna spisar och kakelugnar), dels skapat och därmed förbättrat vår soprumsventilation genom anslutning till en ledig kanal.

Utöver detta har de även åtgärdat en rökkanal, vilken en enskild medlem i vår förening misslyckats med att täta i egen regi, och där den keramiska massan fastnat, härdat och satt sig som en propp i denna rökkanal.

De har varit mycket lätta att kommunicera med, och vi är mycket nöjda med deras arbete (som utförts under 2019). Vi ger dem ett högt betyg, en 5:a.

– Gunnel Emenius, för styrelsen Brf Muraren 11, Stockholm

 

“Skorstensbolaget har lyckats renovera föreningens ventilationskanaler så att vi fått en godkänd OVK – ett synnerligen komplicerat arbete (husen byggda 1908) som de skött med utomordentlig skicklighet, med ett minimum av besvär för oss bostadsrättare och med stor följsamhet för enskildas önskemål om tidsplaner och skydd mot allt damm, sot och skräp som samlats genom åren. Trevlig och som sagt tillmötesgående personal har bidragit till vår mycket positiva bild av företaget som rekommenderas varmt.”

– Lars Malmius, Brf Vattuormen, Norr Mälarstrand

Behöver du också bättre ventilation och bättre inomhusklimat?

Kontakta oss så berättar vi på vilket sätt vi kan hjälpa dig till mer effektiv ventilation, lägre värmekostnader och en behagligare inomhusmiljö.

Köksventilation

Snabba, effektiva, professionella. Rekommendar dem entusiastiskt.”

– Ann-Charlotte Gavel Adams

”Behövs ett ventilationssystem installeras är Skorstensbolaget det rätta valet. Vi hade problem med matlagning i vår lägenhet då matos inte försvann utan kunde cirkulera i flera dagar. Vi beslöt oss därför att anlita Skorstensbolaget och installerade deras patenterade ventilationssystem: Clean-Air 24. Ett väldigt effektivt system som låter minimalt. Nu har vi blivit av med kolfilterfläkten och kan äntligen laga mat igen utan att lägenheten luktar matos.

Rekommenderar varmt Skorstensbolaget. Professionellt och innovativt företag i sin bransch.”

– Per Sundelin

Åtgärda skorstensrenoveringar som gått snett

”Hjälpt återställa samt täta 2 x rökkanaler till kakelugnar efter annan firma som gjutit stopp och fastnat med verktyg inom Birger Jarlsgatan 100. Sannolikt en av de bästa leverantörerna jag har gjort affärer med. Som tidigare ordförande har jag konfronterats med åtskilliga hantverksfirmor.

När det gäller Skorstensbolaget, så förutom ett utmärkt genomfört jobb, gjorde dom också ”rent” efter sig, dvs ställde tillbaka allt som flyttats, gjorde rent och fint. Allt enligt de boende som berördes av ett ganska omfattande intrång i lgh.

Sammanfattningsvis: utmärkt relation med kontaktpersonen, duktiga hantverkare som slutförde arbetet på ett mycket bra sätt.

Betyget är tveklöst en femma!

– Roger, BRF Birger Jarlsgatan 100

Har olyckan varit framme?

Om du fått problem med en kanalrenovering och behöver hjälp att utvärdera situationen är du välkommen att kontakta oss. Behövs det kan vi även hjälpa dig att åtgärda de problem som uppstått.

Renovering av skorstenskronor

Snyggt murat av trevliga hantverkare. De lämnade platsen utan annat spår än de fixade skorstenarna.”

– Jan Nygren

Gratis rådgivning inför skorstensrenoveringen

Ring 08-756 69 69 eller maila oss för att boka en gratis rådgivning. Vi renoverar med säkerhetsmarginal och utan förstörande håltagning som stör och smutsar ned.