Uppgradera från passivt självdrag till app-styrd, behovsanpassad ventilation

Med CleanAir24 Time kan du anpassa ventilationen så att den passar dig och ditt liv, både på vardagar och helger. Konvertera från självdrag till effektiv ventilation som går att styra från mobilen.

 

  • Slipp stillastående luft på sommaren
  • Lägre uppvärmningskostnader på höst, vinter och vår
  • Bättre komfort med individuellt anpassad ventilation
  • Installeras med eller utan värmeåtervinning – kan lätt kompletteras senare

Slipp stillastående luft på sommaren

Med CleanAir24 Time kan du när som helst forcera ventilationen i de rum du vill vädra ur, till exempel för att sänka temperaturen i sovrummen inför natten. Lägg in vädring i ditt veckoschema eller vädra extra de sommardagar när luften annars är varm och stillastående och självdrag inte fungerar.

Minimera uppvärmningskostnaderna på vintern

Ventilation med självdrag brukar fungera utmärkt på vintern, nästan för bra, eftersom varm luft alltför snabbt försvinner ut från huset och måste ersättas med ny värme. Med CleanAir24 Time undviker du onödigt hög ventilation under den kalla årstiden. Genom att anpassa luftväxlingen efter aktivitetsnivån i bostaden kan du ventilera bara i den utsträckning som är lagom för en bra luftkvalitet. På natten, eller när ingen är hemma, minskas ventilationen och mer av den varma luften behålls i lägenheten.

Bättre komfort med individuellt styrd ventilation

Alla har olika önskemål när det gäller ventilation och värme, och levnadsvanorna kan skilja sig stort mellan singelhushåll, barnfamiljer, skiftarbetare och seniorer. CleanAir24 Time låter varje hushåll skräddarsy sitt eget veckoschema med ventilation som passar för hur de använder sin bostad. Med CleanAir24 Time kan allas behov tillgodoses!

Styr din ventilation från mobilen

Det finns inget som säger att du måste göra ett eget veckoschema för ventilationen. Det går bra att använda standardinställningarna. Men om du vill anpassa ventilationen så kan du enkelt göra det från mobilen med appen CleanAir24 Time. Här kan du också gå in och ändra ventilationen så att den anpassas för olika aktiviteter, till exempel ge köksventilationen en extra skjuts när du steker bacon eller lagar fisk eller öka luftgenomströmningen när du har många människor på besök.

Installation med eller utan värmeåtervinning

CleanAir24 Time installeras med eller utan värmeåtervinning med förvärmd tilluft. Det går utmärkt att installera systemet för enbart styrd ventilation och sedan komplettera med värmeåtervinning vid ett senare tillfälle. Systemet är enkelt och driftssäkert.

Vill du veta mer eller få en offert?

Det kostar inget ställa en fråga eller be om en offert! Skicka oss ett meddelande med dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Kompatibla ventilationslösningar

Minska värmekostnaden med 30 %

Med CleanAir24 FTX kan gammal självdragsventilation varsamt byggas om till modern, aktiv ventilation med värmeåtervinning som spar både pengar och koldioxidutsläpp. Du får en ventilation som är anpassad till dagens förutsättningar, levnadssätt och behov.

Slipp matos i kök och bostadsrum

Kök24 innebär att vi konverterar existerade kolfilterfläktar och kopplar dem till aktiv ventilation. Du och dina grannar får en köksventilation som effektivt evakuerar matoset vid matlagning och ger friskare och bättre luft i hela lägenheten.